Atelier het Zwarte Schaap gaat sluiten

Atelier het Zwarte Schaap gaat sluiten

Lieve mensen,

Atelier het Zwarte Schaap gaat stoppen omdat eind mei het huurcontract van de winkel afloopt. We kijken met enorm veel plezier terug op de afgelopen jaren. We hebben veel mensen mogen verwelkomen in onze winkel, kunnen helpen, leren haken en breien en we hebben heel veel prachtige eindresultaten gezien. In het breicafé zijn vriendschappen gesloten, hebben we samen gelachen en soms gehuild. Het is fijn dat dit niet stopt, ondanks het sluiten van de winkel.

Er is een opheffingsuitverkoop. Vanwege de corona maatregelen moeten we hierbij extra rekening houden met elkaar, dus kan het zijn dat u even moet wachten voor u naar binnen kunt komen. We zijn geopend op woensdag en zaterdag, van 10 tot 17 uur.

Op zaterdag is het vaak drukker dan op woensdag, dus wilt u liever niet te lang wachten voor u binnen kunt, komt u dan op woensdag.

Woensdag 20 mei is de laatste dag dat wij geopend zijn.