Corona maatregelen

Corona maatregelen

Lieve mensen,
 
Afgelopen 3 weken zijn we gesloten geweest ivm het sluiten van de scholen. We hebben toen laten weten dat we na 6 april weer verder zouden kijken. Inmiddels weten we dat alle corona maatregelen veel langer gaan duren. We gaan daarom met aangepaste openingstijden weer open.
 
❗️❗️Tot nadere berichtgeving zijn wij open op woensdag en op zaterdag, van 10 tot 13 uur. ❗️❗️
 
Onze winkel is maar klein, daarom vragen we u zo veel mogelijk alleen te komen. Ook laten we niet meer dan 2 klanten tegelijk naar binnen om de noodzakelijke afstand tot elkaar te kunnen bewaren. We zullen stoelen buiten zetten, zodat u niet hoeft te blijven staan als u even moet wachten. De 1,5 meter norm heeft helaas ook tot gevolg dat we minder makkelijk iets uit kunnen leggen, of laten zien. We vragen u daar uw begrip voor.
 
We zien er naar uit u weer te ontmoeten! De berichtjes en mailtjes die we van u kregen waren hartverwarmend, we kunnen jullie steun goed gebruiken.
 
Graag tot snel weer ziens in de winkel.
Hartelijke groet,
Team Atelier het Zwarte Schaap