Hobby Creatief Salon

Hobby Creatief Salon

Van 6 t/m 9 oktober staan wij met onze winkel op de Hobby Creatief Salon in Hasselt. Deze beurs trekt jaarlijks zo’n 16.000 bezoekers in één weekend. Er is voor iedereen wel wat te doen. Het aanbod varieert van bloemschikken tot borduren en van scrapbooken tot schilderen.

Wij zullen in onze stand een heuse primeur hebben: Dress Your Doll! Deze barbiekleertjes kan iedereen maken. Je knipt simpelweg de voorgedrukte stofjes uit en naait ze op de stippellijntjes aan elkaar. De speciale stof rafelt niet, waardoor je al snel een heel hip setje hebt gemaakt. De kleertjes zijn er in 4 moeilijkheidsgraden, vanaf 7 jaar kun je hier mee aan de slag.

In de winkel hebben wij flyers met alle informatie en een kortingsbon. Kom dus snel even langs! Voor meer info over de beurs zie ook www.hobbysalon.be