Het Zwarte Schaap gaat door!

Het Zwarte Schaap gaat door!

welkomEven leek het erop dat ook de laatste handwerkspeciaalzaak van Weert zou verdwijnen. De eigenaars gingen met pensioen en dat betekende ook het einde van de winkel. Voor Rooske van Mersbergen was dit aanleiding om voor een vervolg te zorgen. Op de vertrouwde locatie aan de Dries opent vandaag , 2 september,  Atelier het Zwarte Schaap.

Een grondige verbouwing heeft ervoor gezorgd dat je de winkel van binnen niet meer terug kent. Vanaf nu kan iedereen weer terecht voor vertrouwde en nieuwe, trendy haak- en breigarens en borduur artikelen. Nieuw is de grote tafel waar iedereen kan aanschuiven om samen te handwerken en een kopje koffie te drinken.

De winkel is open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wees welkom, de koffie staat klaar.